• сабота, 15 јуни 2024
Без струја делови од Центар и Карпош

Без струја делови од Центар и Карпош

Скопје, 11 јуни 2024 (МИА) - Без електрична енергија денеска ќе останат делови од скопските општини...

Без струја утре делови од Ѓорче Петров, Карпош, Кисела Вода, Чаир

Без струја утре делови од Ѓорче Петров, Карпош, Кисела Вода, Чаир

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - Поради планирани прекини во електродистрибутивната мрежа, утре без елект...

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Без струја делови од Чаир и Аеродром

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Корисниците на дел од улиците „Дижонска“, „...

Без струја утре дел од корисниците во село Бардовци и ул. „Дрезденска“ во Карпош

Без струја утре дел од корисниците во село Бардовци и ул. „Дрезденска“ во Карпош

Скопје, 29 април 2024 (МИА) - Поради планирани технички зафати во електродистрибутивната мрежа, без...

Игор Димески: На секое семејство сопствена централа за производство на електрична енергија

Игор Димески: На секое семејство сопствена централа за производство на електрична енергија

Тетово, 27 април 2024 (МИА) - Носителот на листата со кандидати за пратеници од ИЕ6 за Левица, Игор...

Шутиноски за МИА: До крајот на 2026 очекувам поврзување на нашата со берза за електрична енергија на членка на ЕУ

Шутиноски за МИА: До крајот на 2026 очекувам поврзување на нашата со берза за електрична енергија на членка на ЕУ

Брисел, 17 април 2024 (МИА) - Повразувањето на организираните пазари на електрична енергија од земји...

Шутиноски: Берзата на електрична енергија обезбеди сигурни механизми за тргување со струја по референтни цени  

Шутиноски: Берзата на електрична енергија обезбеди сигурни механизми за тргување со струја по референтни цени  

Брисел, 17 април 2024 (МИА) - Националниот оператор на пазарот на електрична енергија - МЕМО успешно...

Управителот на МЕМО, Шутиноски во Брисел учествува на Форум за интеграција на пазарот на електрична енергија

Управителот на МЕМО, Шутиноски во Брисел учествува на Форум за интеграција на пазарот на електрична енергија

Брисел, 17 април 2024 (МИА) - Управителот на Националниот оператор на п...

Без струја утре делови од Ѓорче Петров, Зелениково, Сарај и Центар

Без струја утре делови од Ѓорче Петров, Зелениково, Сарај и Центар

Скопје, 25 март 2024 (МИА) - Без струја утре ќе бидат корисниците на дел од општините Ѓорче Петров,...

Лиценци за производство на електрична енергија од обновливи извори

Лиценци за производство на електрична енергија од обновливи извори

Скопје, 20 март 2024 (МИА) - Регулаторната комисија за енергетика, водн...

Без струја дел од корисниците на ул. „Даме Груев“ во Центар

Без струја дел од корисниците на ул. „Даме Груев“ во Центар

Скопје, 16 март 2024 (МИА) - Корисниците на дел од ул. „Даме Груев“ во општина Центар (спроти Собран...

Ковачевски: Со стратешките инвестициски проекти ќе добие поголеми количини електрична енергија произведена во Македонија

Ковачевски: Со стратешките инвестициски проекти ќе добие поголеми количини електрична енергија произведена во Македонија

Скопје, 5 март 2024 (МИА) – Претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски вели дека со четирите закони з...

Без струја утре дел од корисниците во Карпош и Аеродром

Без струја утре дел од корисниците во Карпош и Аеродром

Скопје, 21 февруари 2024 (МИА) - Регионалниот центар за управување со кризи (РЦУК) на Град Скопје по...

Без струја делови од општина Карпош и селата Буковиќ и Кучевиште

Без струја делови од општина Карпош и селата Буковиќ и Кучевиште

Скопје, 16 февруари 2024 (МИА) - Без струја денеска од 9 до 14 часот ќе...

Бислимовски: Тие што ќе одат во трет блок ќе имаат помали сметки од претходно, зашто ќе ја пренасочат потрошувачката во евтина тарифа

Бислимовски: Тие што ќе одат во трет блок ќе имаат помали сметки од претходно, зашто ќе ја пренасочат потрошувачката во евтина тарифа

Скопје, 28 декември 2023 (МИА) - Најодговорно тврдам дека тие што ќе одат во трет блок ќе имаат пома...

Image

Остани поврзан