• понеделник, 20 мај 2024
МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 19 мај 2024 (МИА) - На 18/19.05.2024 во периодот од 22.00 до 04.00 часот на подрачје...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 19 мај 2024 (МИА) - На 19.05.2024 во 00.20 часот на ул.„Охридска“ во Битола,  п...

Кривична против градоначалник за незаконско располагање со буџетски средства за време на избори 

Кривична против градоначалник за незаконско располагање со буџетски средства за време на избори 

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - СВР Струмица, до Основното јавно обвинителство Гевгелија, поднесе кривич...

Кривична и истрага против вработена во СВР Скопје, измамувала граѓани за социјални станови

Кривична и истрага против вработена во СВР Скопје, измамувала граѓани за социјални станови

Скопје, 18 мај 2024 (МИА) - Одделот за внатрешна контрола, криминалисти...

МВР-билтен

МВР-билтен

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - На 17.05.2024 во 16.00 часот в...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - На 15.05.2024, полициски службеници од Полициската станица Штип го привеле П.И.(2...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 15 мај 2024 (МИА) - Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професи...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - На 14.05.2024 во 16.30 часот во село Добрејци, струмичко, полициски службеници од...

МВР Билтен (ДПЛ)

МВР Билтен (ДПЛ)

Скопје, 14 мај 2024 (МИА) - Во СВР Тетово вчера бил извршен службен разговор со А.К.(37) од Тетово. ...

МВР-билтен

МВР-билтен

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - На 12.05.2024 во 23.50 часот во Гос...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - Единицата за внатрешни работи Центар и Бит Пазар при СВР Скопје...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 12 мај 2024 (МИА) - На подрачјето на општина Аеродром во Скопје вчера во 15.50 часот полицис...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - На 10.05.2024 во 19.30 часот во Куманово полициски службеници од Отсекот за недоз...

МВР Билтен

МВР Билтен

Скопје, 11 мај 2024 (МИА) - На 10.05.2024 во 21.40 часот во Скопје, на подрачјето на Центар,...

МВР-билтен (ДПЛ)

МВР-билтен (ДПЛ)

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) - СВР Скопје – Единица за насилен кри...

Image

Остани поврзан