• среда, 22 мај 2024
Лукаревска: Поголеми плати и продолжување на концептот за повеќе пари кај граѓаните и во новата програма на СДСМ 

Лукаревска: Поголеми плати и продолжување на концептот за повеќе пари кај граѓаните и во новата програма на СДСМ 

Скопје, 24 февруари 2024  СДСМ ќе продолжи со политиките за враќање на парите назад кај...

Image

Остани поврзан