• четврток, 30 мај 2024
Забавена миграција на Укранците кон Германија

Забавена миграција на Укранците кон Германија

Берлин, 22 февруари 2024 (МИА) - Според извештајот на германскиот Федерален завод за статистика - Де...

Image

Остани поврзан