• недела, 26 мај 2024
ЦУК: Шумски пожар над село Палиград на планината Китка

ЦУК: Шумски пожар над село Палиград на планината Китка

Скопје, 15 февруари 2024 (МИА) - Преку Единствениот повикувачки телефонски број за итни случаи 112 д...

Жена вчера се изгубила на Китка, полицијата ја пронајде

Жена вчера се изгубила на Китка, полицијата ја пронајде

Скопје, 11 септември 2022 (МИА) - Педесет и четиригодишната Р.С. од Скопје, која  се изгубила на планин...

Пожар го зафати врвот Китка над Македонска Каменица

Пожар го зафати врвот Китка над Македонска Каменица

Македонска Каменица, 27 април 2022 (МИА) - Пожар го зафати врвот Китка над Македонска Каменица. Точната...

Одбележан четвртиот роденден на литературниот клуб „Китка“ Кичево

Одбележан четвртиот роденден на литературниот клуб „Китка“ Кичево

Кичево, 11 ноември 2021 (МИА) - Литера...

Image

Остани поврзан