• недела, 14 јули 2024
Кинескиот министер за одбрана во Сингапур го повтори цврстиот став на Пекинг за Тајван

Кинескиот министер за одбрана во Сингапур го повтори цврстиот став на Пекинг за Тајван

Сингапур, 2 јуни 2024 (МИА) - Кинескиот министер за одбрана Донг Џун денеска го повтори цврстиот ста...

Остин ќе се сретне со Донг во Сингапур

Остин ќе се сретне со Донг во Сингапур

Вашингтон, 17 мај 2024 (МИА) – Американскиот секретар за одбрана Лојд Остин се очекува да се сретне...

Image

Остани поврзан