• четврток, 30 мај 2024
Џафери: Вложувањето во младите, во нивното знаење, е влог во подобрување и усовршување на целиот систем во земјава

Џафери: Вложувањето во младите, во нивното знаење, е влог во подобрување и усовршување на целиот систем во земјава

Скопје, 20 февруари 2024 (МИА) - Обезбедувањето на економски, социјални и образовни платформи и прог...

Битиќи: Општествената одговорност носи шанса за развој и подобра иднина на младите

Битиќи: Општествената одговорност носи шанса за развој и подобра иднина на младите

Скопје, 21 февруари 2023 (МИА) - Денеска можеме да ги поставиме темелите на општествената одговорнос...

Дебата: Политиката треба да креира можности и да трасира пат за бизнисот

Дебата: Политиката треба да креира можности и да трасира пат за бизнисот

Скопје, 27 мај 2021 (МИА) - Носителите на функции креираат можности, трасираат пат за самите стопанстве...

Image

Остани поврзан