• вторник, 28 ноември 2023
Министерот Алиу на Генералната конференција на УНЕСКО: Дигитализацијата е наш приоритет, да се зајакне меѓународната соработка

Министерот Алиу на Генералната конференција на УНЕСКО: Дигитализацијата е наш приоритет, да се зајакне меѓународната соработка

Скопје, 13 ноември 2023 (МИА) - Министерот за информатичко општество и администрација, Азир Алиу уче...

Алиу: Законот за безбедност на мрежни информациски системи ќе обезбеди високо ниво на безбедност (ДПЛ)

Алиу: Законот за безбедност на мрежни информациски системи ќе обезбеди високо ниво на безбедност (ДПЛ)

Скопје, 6 октомври 2023 (МИА) - Законот за безбедност на мрежни и информациски системи и дигитална т...

Алиу: Целта на Стратегијата за реформи на јавната администрација е компатибилност со европските стандарди

Алиу: Целта на Стратегијата за реформи на јавната администрација е компатибилност со европските стандарди

Скопје, 20 септември 2023 (МИА) - Целта на Стратегијата за реформи на ј...

Алиу од Словенија: Треба да се искористат сите можности што ги нуди дигиталната трансформација

Алиу од Словенија: Треба да се искористат сите можности што ги нуди дигиталната трансформација

Скопје, 28 август 2023 (МИА) - Треба да се искористат сите можности што ги нуди дигиталната трансфор...

Алиу изразува солидарност со Словенија: Нашите мисли и молитви се со Вас

Алиу изразува солидарност со Словенија: Нашите мисли и молитви се со Вас

Скопје, 8 август 2023 (МИА) - Министерот за Информатичко општество и администрација, Азир Алиу израз...

Алиу: Технологијата и дигитализацијата нудат и испорачуваат вредности во сите аспекти од нашиот живот

Алиу: Технологијата и дигитализацијата нудат и испорачуваат вредности во сите аспекти од нашиот живот

Скопје, 16 јуни 2023 (МИА) - Технологијата и дигитализацијата нудат и и...

Image

Остани поврзан