• понеделник, 20 мај 2024
Демири: Свесноста за органодарителството се зголемува

Демири: Свесноста за органодарителството се зголемува

Скопје, 27 февруари 2024 (МИА) -  Горд сум што свесноста за органодарителството се зголемува, и...

Image

Остани поврзан