• сабота, 18 мај 2024

Потпишување Кодекс за фер и демократски парламентрани избори (во живо)

Потпишување Кодекс за фер и демократски парламентрани избори (во живо)

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - Претставници на подносителите на листи за кандидати за пратеници во Собранието на Република Северна Македонија ќе потпишат Кодекс за фер и демократски парламентарни избори. 

Остани поврзан