• вторник, 20 февруари 2024

Без струја корисниците од неколку улици во општините Гази Баба и Аеродром

Без струја корисниците од неколку улици во општините Гази Баба и Аеродром

Скопје, 5 декември 2023 (МИА) - Од ЕВН Македонија информираат дека денеска без електрична енергија ќе останат корисниците од неколку улици во општините Гази Баба и Аеродром.

Во периодот од 08 до 15 часот, без струја ќе бидат корисниците на ул. „Димче Милошевски“ и ул. „Перо Наков“ (Месер -Вардар, Интерпласт, Елмонд-електро и објекти во нивна близина), во општина Гази Баба.

Во истиот период без струја ќе бидат и корисниците на ул.„Фрањо Клуз“ бр.7. во Општина Аеродром. цр/бак/

Фото: МИА архива

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан