• петок, 19 април 2024

Абази и обвинителите од ОЈО ГОКК на брифинг со новинари

Абази и обвинителите од ОЈО ГОКК на брифинг со новинари

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Основниот јавен обвинител на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција, Ислам Абази, и јавните обвинители од ова обвинителство денеска ќе одржат брифинг за новинари.

Брифингот ќе се одржи во зградата на Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција со почеток во 13 часот.

На брифингот ќе присуствува и државниот јавен обвинител Љупчо Коцевски. ар/са/

Остани поврзан