• понеделник, 04 март 2024

Министерство за култура: Сите обврски на Агенцијата за филм ќе бидат сервисирани

Министерство за култура: Сите обврски на Агенцијата за филм ќе бидат сервисирани

19 септември 2023 

Во интерес на транспарентно информирање, Министерството за култура повторува дека кратење на буџетот за филм нема да има.

Со оглед на новото соопштение на Агенцијата за филм, информираме дека, сите обврски кои Агенцијата ги има преземено кон своите корисници, ќе бидат навремено сервисирани, согласно динамиката и месечните планови.

Министерство за култура

___________________________________________________________

МИА овие текстови ги објавува во интегрална и оригинална форма и не е одговорна за нивната содржина, ниту за евентуалните правописни недоследности или печатни грешки.

Фото: МИА архива 

Остани поврзан