• четврток, 22 февруари 2024

МИА Најави - МКД

МИА Најави - МКД

26 ноември 2023

Скопје - ВМРО-ДПМНЕ организира настан „Важно е! Платформа за иднина“: 

- Дебата посветена на локалниот економски развој, на која ќе се обратат повеќе  градоначалници од Скопскиот регион. (х.„Хилтон“/12:00)

- Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски ќе се обрати на втората дебата посветена на економските принципи. (Пренос ќе се врши на официјалниот youtube канал на ВМРО-ДПМНЕ и facebook профилот на Мицкоски)

Куманово - Акција за пошумување „Пошумуваме заедно за позелено утре“ на територијата на Куманово, во организација на компанијата „dm дрогерие маркт“. (https://maps.app.goo.gl/8scnjVCBioox5S3G6/10:30, поаѓање од Скопје на паркингот на Спортска сала „Јане Сандански“ до хотел „Русија“/8:30)

Скопје - Асоцијациата за цистична фиброза по повод Европскиот ден за ширење на свесноста за цистична фибриоза ќе одржи настан „Вдиши за ЦФ“. (Тргнување од Средно Водно/9:30) 

 

________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан