• среда, 24 јули 2024
МИА Најави - МКД

22 јуни 2024

Скопје - Собранието ќе ја одржи седмата седница на чиј дневен ред е Предлог за состав на Владата на Северна Македонија. (11:00)

Скопје - Концерт на Јана Каевска – флејта, Ивона Базгалоска – пијано и Ана Трсунова – флејта во рамки на 45. манифестација „Скопско лето“.  (Музеј на македонската борба/20:30)

___________________________________________________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан