• вторник, 19 септември 2023

МИА Најави МКД 

МИА Најави МКД 

4 март 2023 

Скопје – Завршна церемонија на доделување награди на Светскиот  ученички куп (The World Scholar’s Cup 2023). (Македонска опера и балет/ 18:30) 

 ___________________________________________________________ 

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини*** 

Тагови

Остани поврзан