• понеделник, 22 април 2024

Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ за кандидатурата за претседател на Силјановска-Давкова (во живо)

Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ за кандидатурата за претседател на Силјановска-Давкова (во живо)

Скопје, 2 март 2024 (МИА) - ВМРО-ДПМНЕ денеска одржува конвенција за кандидатурата за претседател на Гордана Силјановска-Давкова. 

Остани поврзан