• вторник, 05 март 2024

Изјава на министерот за земјоделство Љупчо Николовски (во живо)

Изјава на министерот за земјоделство Љупчо Николовски (во живо)

Скопје, 29 ноември 2023 (МИА) - Изјава на министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски кој изврши увид на избраната локација за изградба на логистичко дистрибутивната платформа во Скопје.

 

Остани поврзан