• недела, 19 мај 2024

Без вода неколку улици во Крушево

Без вода неколку улици во Крушево

Скопје, 17 април 2024 (МИА) - ЈП „Комуна“ Крушево известува дека денеска без вода ќе бидат  улиците: „Нико Доага“, „Тодор Проески“, „Томе Никле“, „Ќиро Фетак“ и дел од „Мише Ефтим“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект.

Корисниците ќе бидат без вода до санација на дефектот. ир/мд

 

Фото:  ЈП „Комуна“ Крушево

Остани поврзан