• вторник, 20 февруари 2024

Без вода Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа

Без вода Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа

Скопје, 5 декември 2023 (МИА) - Поради промена на вентил, без вода од 10:00 часот се корисниците од селата Матка, Шишево, Глумово и Арнакиа.

Прекинот во водоснабдувањето ќе таре до завршување со работите, информира ЈП Водовод и канализација Скопје.

Фото: МИА архива

Остани поврзан