• вторник, 21 ноември 2023

Без вода корисниците од улица „Мите Богоевски“

Без вода корисниците од  улица „Мите Богоевски“

Скопје, 21 ноември 2023 (МИА) - Поради дефект на приклучна цевка од ф 80мм на ул: „Мите Богоевски“ бр 5б, денеска прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од оваа улица.

Од ЈП Водовод и канализација - Скопје информираат дека прекинот со водоснабдувањето ќе биде од 10:30 часот до завршување на интервенцијата. дма/

Фото: МИА архива

Остани поврзан