• понеделник, 22 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 26 март 2023 (МИА) – Денеска е недела, 26 март 2023 година, 85-иот ден во годината. До крајот на годината остануваа 280 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 53 минути.

Денов трае 12 часа и 26 минути.

Месечината која е во фаза на последна четвртина, ќе изгрее во 8 часот и 52 минути и нема да зајде ова деноноќие.  

Остани поврзан