• вторник, 21 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 24 април 2024 (МИА) - Денеска е среда, 24 април 2024 година, 115-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 251 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 39 минута, а ќе зајде во 19 часот и 25 минути.

Денов трае 13 часа и 46 минути.

Месечината, која е во фаза на полна месечина нема да изгрее, а ќе зајде во 5 часот и 38 минути.

Остани поврзан