• понеделник, 15 април 2024
Астрономски календар

Скопје, 18 февруари 2024 (МИА) - Денеска е недела, 18 февруари 2024 година, 49-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 317 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 26 минути, а ќе зајде во 17 часот и 10 минути.

Денов трае 10 часа и 43 минути.

Месечината, која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 2 часот и 31 минута.

Остани поврзан