• четврток, 16 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 8 април 2024 (МИА) - Денеска е понеделник, 8 април 2024 година, 99-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 267 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 4 минути, а ќе зајде во 19 часот и 7 минути.

Денов трае 13 часа и 3 минути.

Месечината, која е во фаза на полна Месечина ќе изгрее во 5 часот и 53 минути, а ќе зајде во 18 часот и 58 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан