• четврток, 23 мај 2024
Астрономски календар

Скопје, 11 април 2024 (МИА) - Денеска е четврток, 11 април 2024 година, 102-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 264 дена. 

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 59 минути, а ќе зајде во 19 часот и 11 минути.

Денов трае 13 часа и 11 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина ќе изгрее во 7 часот и 17 минути, а ќе зајде во 22 часот и 58 минути.

Можно е и ова да ти се допаѓа

Остани поврзан