• e shtunë, 15 qershor 2024
Më së shumti shi në Ohër gjatë 24 orëve të fundit

Më së shumti shi në Ohër gjatë 24 orëve të fundit

Shkup, 19 maj 2024 (MIA) - Më së shumti shi në 24 orët e fundi kishte në Ohër, 38 litra në metë...

PTHP-ja ka lëshuar urdhër për vërtetimin e shkaqeve të vdekjes së foshnjës nga Vevçani

PTHP-ja ka lëshuar urdhër për vërtetimin e shkaqeve të vdekjes së foshnjës nga Vevçani

Ohër, 14 maj 2024 (MIA) - Prokurori publik në detyrë nga Prokuroria Themelore Publike Ohër ka lëshua...

Siguria e komunikimeve elektronike është në fokus të Konferencës ndërkombëtare të këtij viti në Ohër

Siguria e komunikimeve elektronike është në fokus të Konferencës ndërkombëtare të këtij viti në Ohër

Ohër, 14 maj 2024 (MIA) - Siguria në komunikimet elektronike në kushte të zhvillimit të shpejtuar të...

Ka ndërruar jetë një foshnjë shtatë muajshe në spitalin

Ka ndërruar jetë një foshnjë shtatë muajshe në spitalin "Shën Erazmo" në Ohër, ishte sjellë me lëndime të rënda

Ohër, 14 maj 2024 (MIA) - Policia sot njoftoi se herët në mëngjes në orën 01:04 në SPB Ohër ishte de...

Ohri nikoqir i Konferencës Ndërkombëtare për Telekomunikime

Ohri nikoqir i Konferencës Ndërkombëtare për Telekomunikime

Shkup, 14 maj 2024 (MIA) - "Tejkalimi i hendekut - hyrje në epokën e re...

Gjurçinovski - Kristofersen: Bashkëpunim i shkëlqyer mes armatave të Maqedonisë së Veriut dhe Norvegjisë, mundësi për avancimin e tij

Gjurçinovski - Kristofersen: Bashkëpunim i shkëlqyer mes armatave të Maqedonisë së Veriut dhe Norvegjisë, mundësi për avancimin e tij

Ohër, 10 maj 2024 (MIA) - Shefi i Shtatmadhorisë së Armatës, gjeneral koloneli Vasko Gjurçinovski so...

Në Ohër deri në orën 15 kanë votuar rreth 38, në Debërcë rreth 37 për qind e votuesve

Në Ohër deri në orën 15 kanë votuar rreth 38, në Debërcë rreth 37 për qind e votuesve

Ohër, 8 maj 2024 (MIA) - Procesi zgjedhor në komunat Ohër dhe Debërcë deri në orën 15 zhvillohet pan...

Në Ohër deri në ora 13 në zgjedhje kanë dalë rreth 27 për qind, në Debërcë 26 për qind e votuesve

Në Ohër deri në ora 13 në zgjedhje kanë dalë rreth 27 për qind, në Debërcë 26 për qind e votuesve

Ohër, 8 maj 2024 (MIA) - Jehona në Zgjedhjet presidenciale në Ohër deri në ora 13 është 27,75 npër q...

Dalja në Ohër dhe Debërc deri në orën 11 është 14 për qind, procesi zgjedhor po zhvillohet pa ndërprerje

Dalja në Ohër dhe Debërc deri në orën 11 është 14 për qind, procesi zgjedhor po zhvillohet pa ndërprerje

Ohër, 8 maj 2024 (MIA) - Dalja në zgjedhjet presidenciale në Ohër deri në orën 11 është 14,59 p...

Bastisje në Ohër për shkak të fotografimit të listës zgjedhore dhe fletëve të votimit

Bastisje në Ohër për shkak të fotografimit të listës zgjedhore dhe fletëve të votimit

Ohër, 7 maj 2024 (MIA) - Nëpunës të SPB Ohër gjatë ditës së djeshme kanë kryer bastisje në shtëpinë...

Në Ohër sot do të votojnë 239, ndërsa në Debërcë 34 persona të moshuar dhe të pafuqishëm

Në Ohër sot do të votojnë 239, ndërsa në Debërcë 34 persona të moshuar dhe të pafuqishëm

Ohër, 7 maj 2024 (MIA) - Një ditë para zgjedhjeve parlamentare dhe raundit të dytë të zgjedhjeve pre...

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, respektivisht 45 për qind

Në Ohër dhe Debërcë procesi zgjedhor po zhvillohet pa pengesa, deri ora 17 dalja ka qenë 43,96, respektivisht 45 për qind

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Votimi dhe tërë procesi zgjedhor në komunat Ohër dhe Debërcë po zhvilloh...

Në Ohër është arrestuar një person i cili e ka fotografuar fletëvotimin

Në Ohër është arrestuar një person i cili e ka fotografuar fletëvotimin

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Policia në Ohër sot në orën 12:15 e ka arrestuar personin A.I.(48)...

Në kohë janë hapur të gjitha qendrat e votimit në Ohër dhe Debërc, votimi zhvillohet pa ndërprerë

Në kohë janë hapur të gjitha qendrat e votimit në Ohër dhe Debërc, votimi zhvillohet pa ndërprerë

Ohër, 24 prill 2024 (MIA) - Në komunat Ohër dhe Debërc të gjitha qendrat e votimit janë hapur në koh...

Mickoski: Ndryshimet janë të mundshme, të luftojmë kundër kaosit që mbizotëron

Mickoski: Ndryshimet janë të mundshme, të luftojmë kundër kaosit që mbizotëron

Shkup, 19 prill 2024 (MIA) - Jetojmë në kohë të vështira. Shteti është në kaos, institucionet janë p...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR