• e shtunë, 15 qershor 2024
Mbledhja e gjashtë e Kuvendit të përgjithshëm të BNJVL-së - Qeveria e re përmes komunave do t'i zgjidhë problemet ekzistenciale të qytetar[ve

Mbledhja e gjashtë e Kuvendit të përgjithshëm të BNJVL-së - Qeveria e re përmes komunave do t'i zgjidhë problemet ekzistenciale të qytetar[ve

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Bashkësia e njësive të vetëqeverisj...

Komisioni për Sistem Politik do të mbajë mbledhje për propozimin për riorganizimin e administratës shtetërore

Komisioni për Sistem Politik do të mbajë mbledhje për propozimin për riorganizimin e administratës shtetërore

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Për ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit pët organizimin e punës së orga...

Janë verifikuar mandatet e deputteëve Adnan Azizi dhe Imërlie Saliu-Fetai

Janë verifikuar mandatet e deputteëve Adnan Azizi dhe Imërlie Saliu-Fetai

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi sot i verifikoi mandatet e deputetëve Adnan Azizi dhe Imë...

Në Kuvend seancë e Komisionit për zgjedhje dhe emërime, është mbajtur koordinimi i parë

Në Kuvend seancë e Komisionit për zgjedhje dhe emërime, është mbajtur koordinimi i parë

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Në Kuvend sot do të mbahet seanca e Komisionit për zgjedhjet dhe emëri...

Këshilli i Prokurorëve Publikë i rekomandon Memetit të mos marrë pjesë në punë derisa zgjat procedura kundër tij

Këshilli i Prokurorëve Publikë i rekomandon Memetit të mos marrë pjesë në punë derisa zgjat procedura kundër tij

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Këshilli i Prokurorëve Publikë sot diskutoi për procedurën kundër anëtari...

Qeveria e mbajti mbledhjen e 22-të

Qeveria e mbajti mbledhjen e 22-të

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot e mbajti mbledhjen e 22-...

KSHZ i kumtoi mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

KSHZ i kumtoi mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjedhor (KSHZ) sot...

KSHZ: Rivotim dhe këshilla të shkarkuar zgjedhorë në vendvotimet 1470/1, 1470, 1194, 1202, 1844, 1272 dhe 2101

KSHZ: Rivotim dhe këshilla të shkarkuar zgjedhorë në vendvotimet 1470/1, 1470, 1194, 1202, 1844, 1272 dhe 2101

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Komisioni shtetëror zgjehdor (KSHZ) sot, në mbledhjen e 105-të, unan...

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

KSHZ-ja i komunikon mandatet e fituara për deputetë në përbërjen e re parlamentare

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëtor i Zgjedhjeve, sot në seancën e 105-të, e cila është d...

KSHZ-ja paralajmëroi seancë për në ora 14:00

KSHZ-ja paralajmëroi seancë për në ora 14:00

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) kumtoi se pasdite do të mbaj...

Kryesia e BDI-së filloi mbledhjet për pozicionim pas zgjedhjeve

Kryesia e BDI-së filloi mbledhjet për pozicionim pas zgjedhjeve

Tetovë, 10 maj 2024 (MIA) - Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) në s...

Përbërja e re e Kuvendit duhet të konstituohet më së voni 20 ditë pas zgjedhjeve

Përbërja e re e Kuvendit duhet të konstituohet më së voni 20 ditë pas zgjedhjeve

Shkup, 9 maj 2024 (MIA) - Mandati i përbërjes së re kuvendore që u zgjodh në zgjedhjet e djeshm...

Këshilli Gjyqësor e ka shtyrë përcaktimin e listave të kandidatëve për zgjedhjen e dy anëtarëve të Këshillit

Këshilli Gjyqësor e ka shtyrë përcaktimin e listave të kandidatëve për zgjedhjen e dy anëtarëve të Këshillit

Shkup, 29 prill 2024 (MIA) - Këshilli Gjyqësor në mbledhjen e sotme e ka shtyrë pikën për përcaktimi...

Dashtevski: Plotësisht jemi të përgatitur për zgjedhjet e nesërme presidenciale

Dashtevski: Plotësisht jemi të përgatitur për zgjedhjet e nesërme presidenciale

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve (KSHZ) ës...

Mbledhje e Qeverisë

Mbledhje e Qeverisë

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veri...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR