• e enjte, 25 korrik 2024
Koreper emëroi tre gjykatës dhe një avokat në Gjykatën e Drejtësisë së BE-së

Koreper emëroi tre gjykatës dhe një avokat në Gjykatën e Drejtësisë së BE-së

Bruksel, 3 korrik 2024 (MIA) - Komiteti i përfaqësuesve të përhershëm të qeverive të vendeve anëtare...

Darko Kostadinovski zgjidhet kryetar i ri i Gjykatës Kushtetuese

Darko Kostadinovski zgjidhet kryetar i ri i Gjykatës Kushtetuese

Shkup, 4 qershor 2024 (MIA) - Gjykatësi Darko Kostadinovski është zgjedhur kryetari i ri i Gjykatës...

Arrestohet një gjykatës nga Gjykata Supreme për shkak të dyshimit se ka marrë shpërblim për ndikim të paligjshëm

Arrestohet një gjykatës nga Gjykata Supreme për shkak të dyshimit se ka marrë shpërblim për ndikim të paligjshëm

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Policia sot ka arrestuar një gjykatës nga Gjykata Supreme për shkak të ek...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR