• e shtunë, 22 qershor 2024
Qyteti i Shkupit shënoi Ditën e zjarrfikësve - kushtet e këqija në të cilat punojnë edhe më tej të pandryshuara

Qyteti i Shkupit shënoi Ditën e zjarrfikësve - kushtet e këqija në të cilat punojnë edhe më tej të pandryshuara

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Brigada kundër zjarreve të Qytetit të Shkupit sot shënoi Ditën e zjarrfik...

Arsovska: Nuk do të kalojnë kërcënimet për padi, të përgjigjet se kur është siguruar objekti i Sallës universale

Arsovska: Nuk do të kalojnë kërcënimet për padi, të përgjigjet se kur është siguruar objekti i Sallës universale

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska sot në konferencë...

Kostadinovska Stojçevska hedh poshtë akuzat e Arsovskës dhe paralajmëron padi

Kostadinovska Stojçevska hedh poshtë akuzat e Arsovskës dhe paralajmëron padi

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Ministrja e Kulturës Bisera Kostadinovska-Stojçevska i ka hedhur poshtë...

Arsovska: Në bazë të cilit projekt vazhdoi rikonstruksioni i sallës Universale dhe pse nuk u raportua me kohë zjarri

Arsovska: Në bazë të cilit projekt vazhdoi rikonstruksioni i sallës Universale dhe pse nuk u raportua me kohë zjarri

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Qyteti i Shkupit, si pronar i objektit të Sallës Universale, nuk ishte...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR