• e hënë, 15 korrik 2024
Shqiptarët nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi nuk do të japin provimin e gjuhës shqipe gjatë marrjes së shtetësisë

Shqiptarët nga Kosova, Maqedonia e Veriut dhe Mali i Zi nuk do të japin provimin e gjuhës shqipe gjatë marrjes së shtetësisë

Tiranë, 8 qershor 2024 (MIA) - Shqiptarët nga Kosova, Republika e Maqedonisë së Veriut dhe Mali...

Eskobar: Presim që Qeveria e re e Maqedonisë së Veriut të vazhdojë në rrugën evropiane

Eskobar: Presim që Qeveria e re e Maqedonisë së Veriut të vazhdojë në rrugën evropiane

Uashington, 22 maj 2024 (MIA) - Presim që Maqedonia e Veriut të vazhdojë në rrugën evropiane, d...

Gerapetritis: Bindja ime është se qytetarët e Maqedonisë së Veriut nuk do të donin të vendosin në rrezik marrëdhëniet mes Greqisë dhe BE-së për perspektivën e vendit

Gerapetritis: Bindja ime është se qytetarët e Maqedonisë së Veriut nuk do të donin të vendosin në rrezik marrëdhëniet mes Greqisë dhe BE-së për perspe...

Athinë, 19 maj 2024 (MIA) - Mesazhi se është i nevojshëm respektimi i plotë dhe konsekuent i Marrëve...

SYRIZA do t'i parashtrojë në Parlamentin grek tre memorandumet me Maqedoninë e Veriut

SYRIZA do t'i parashtrojë në Parlamentin grek tre memorandumet me Maqedoninë e Veriut

Athinë, 14 maj 2024 (MIA) - SYRIZA  në periudhën e ardhshme do t'i parashtrojë për ratifikim në...

MPJ-ja belge: Projekti, me të cilin udhëheq Hojte është për lehtësim të diskutimeve për rrumbullaksimin e fazës fillestare të negociatave për anëtarësim në BE

MPJ-ja belge: Projekti, me të cilin udhëheq Hojte është për lehtësim të diskutimeve për rrumbullaksimin e fazës fillestare të negociatave për anëtarës...

Bruksel, 9 maj 2024 (MIA) - Si mbështetës i perspektivës së Republ...

Reporterë pa kufij: Maqedonia e Veriut në vendin e 36-të, e renditur më mirë mes shteteve të rajonit

Reporterë pa kufij: Maqedonia e Veriut në vendin e 36-të, e renditur më mirë mes shteteve të rajonit

Shkup, 3 maj 2024 (MIA) - Republika e Maqedonisë është renditur në vendin e 36-të në Indeksion e lir...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR