• e enjte, 25 korrik 2024
Anulohet procedura për furnizim, montim dhe lëshim në punë të sistemit për ajër të komprometuar për sallat e operacioneve në klinikat kirurgjikale

Anulohet procedura për furnizim, montim dhe lëshim në punë të sistemit për ajër të komprometuar për sallat e operacioneve në klinikat kirurgjikale

Shkup, 16 korrik 2024 (MIA) - Është anuluar procedura për furnizim, montim dhe lëshim në punë të sis...

Pa rrymë Shërbimi për punë të përbashkëta pranë Qendrës klinike

Pa rrymë Shërbimi për punë të përbashkëta pranë Qendrës klinike "Nëna Terezë"

Shkup, 15 korrik 2024 (MIA) - Pa energji elektrike do të mbeten shfrytëzuesit nga Shërbimi për punë...

Nesër pa rrymë Shërbimi për punë të përbashkëta pranë Qendrës klinike

Nesër pa rrymë Shërbimi për punë të përbashkëta pranë Qendrës klinike "Nëna Terezë"

Shkup, 14 korrik 2024 (MIA) - Nesër pa energji elektrike do të mbezte...

Taravari: Shpresoj që në seancën e ardhshme të Qeverisë do të kemi edhe propozim se si të zgjidhet shpejtë problemi i kompresorëve në sallat e  Qendrës Klinike

Taravari: Shpresoj që në seancën e ardhshme të Qeverisë do të kemi edhe propozim se si të zgjidhet shpejtë problemi i kompresorëve në sallat e Qendrë...

Shkup, 28 qershor 2024 (MIA) - Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari, ka thënë sot në një deklarat...

Takimi në QMK për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike në Shkup

Takimi në QMK për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike në Shkup

Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Në hapësirat e Qendrës për Menaxhim me Kriza (QMK), në mesditë d...

Në

Në "Shën Naumi i Ohrit" angazhim njëqind për qind rreth paciantëve me urgjencë nga i gjithë shteti, në kushte të problemeve me sallat kirurgjikale në...

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Udhëheqësi i Departamentit të Traumatologjisë në Klinikën Universitare...

Më shumë se një javë nuk punojnë sallat kirurgjikale në Qendrën klinike, Demiri do të mbajë konferencë për shtyp

Më shumë se një javë nuk punojnë sallat kirurgjikale në Qendrën klinike, Demiri do të mbajë konferencë për shtyp

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) -Një prokuror publik do ta hetojë situatën në Qendrën Klinike "Nënë Tereza"...

MSH: Sallat kirurgjike në Qendrën Klinike kthehen në përdorim

MSH: Sallat kirurgjike në Qendrën Klinike kthehen në përdorim

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Sallat kirurgjike në Qendrën Klinike përsëri kthehen në përdorim. Problem...

MSH: Nuk është i saktë informacioni për gjoja kolaps të Qendrës klinike

MSH: Nuk është i saktë informacioni për gjoja kolaps të Qendrës klinike

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Ministria e Shëndetësisë (MSH) përmes një komunikate për media pasditen...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR