• e hënë, 15 korrik 2024
Këshilli i Prokurorëve Publikë i rekomandon Memetit të mos marrë pjesë në punë derisa zgjat procedura kundër tij

Këshilli i Prokurorëve Publikë i rekomandon Memetit të mos marrë pjesë në punë derisa zgjat procedura kundër tij

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Këshilli i Prokurorëve Publikë sot diskutoi për procedurën kundër anëtari...

Ixhet Memeti nuk u paraqit në seancën e Këshillit të prokurorëve publikë, mendon të japë dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit

Ixhet Memeti nuk u paraqit në seancën e Këshillit të prokurorëve publikë, mendon të japë dorëheqje nga funksioni i nënkryetarit

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Ixhet Memeti, anëtari i Këshillit të prokurorëve publikë i cili aktualish...

Caktohet masë kujdesi për Ixhet Memetin

Caktohet masë kujdesi për Ixhet Memetin

Shkup, 23 maj 2024 (MIA) - Me propozim të Prokurorisë Themelore Publike për ndjekje të krimit të org...

PTHP-ja hap hetim kundër gjyqtarit suprem Georgiev dhe anëtarit të Këshillit të prokurorëve publik, Memeti

PTHP-ja hap hetim kundër gjyqtarit suprem Georgiev dhe anëtarit të Këshillit të prokurorëve publik, Memeti

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Prokuroria Themelore Publike për ndjekjen e krimit të organizuar dhe korr...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR