• e diel, 19 maj 2024
QMK apelon që pasdite për kujdes për shkak të paqëndrueshmërisë lokale, shiut të rrëmbyeshëm, shkarkimeve të forta elektrike dhe erës së fortë

QMK apelon që pasdite për kujdes për shkak të paqëndrueshmërisë lokale, shiut të rrëmbyeshëm, shkarkimeve të forta elektrike dhe erës së fortë

 Shkup, 9 maj 2024 (MIA) - Meteorologët paralajmëruan se sot, veçanërisht pasdite, do të ketë p...

QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Tre zjarre në qiell të hapur janë evidentuar në 24 orët e kaluara, informo...

Digjet Salla Universale në Shkup

Digjet Salla Universale në Shkup

 Shkup, 9 prill 2024 (MIA)   -  Zjarr ka shpërthyer mëngjesin e sotëm në Sallën Unive...

QMK: Janë gjetur çiklistët e humbur në Bellasicë

QMK: Janë gjetur çiklistët e humbur në Bellasicë

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Janë gjetur dy çiklistët që u humbën dje në malin Bellasicë, diku mbi fs...

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur nëntë zjarre në ambient të hapur, dy...

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 zja...

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

 Shkup, 31 mars 2024 (MIA) - Zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës është izoluar plotësisht, n...

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

QMK: Dy zjarre në vend të hapur gjatë 24 orëve të fundit, 1.853 thirrje në 112

Shkup, 28 mars 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar d...

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

QMK: Nuk raportohen zjarre në ambiente të hapura në 24 orët e fundit, 1, 858 thirrje në 112

Shkup, 26 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zj...

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

QMK: Vetëm një zjarr në ambient të hapur, 2.032 thirrje në 112 në 24 orët e fundit

Shkup, 15 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ishte raportuar vetëm n...

QMK: Sot do të mënjanohet cisterna e rrokullisur në afërsi të fshatit Vasharejcë të Manastirit

QMK: Sot do të mënjanohet cisterna e rrokullisur në afërsi të fshatit Vasharejcë të Manastirit

Shkup, 14 mars 2024 (MIA) -  Cisterna me gaz e cila ishte përmbysur dje në orën 09:30 në afërsi...

Rrokulliset cisterna me gaz afër fshatit Vasharejcë të Manastirit, shoferi merr lëndime të lehta

Rrokulliset cisterna me gaz afër fshatit Vasharejcë të Manastirit, shoferi merr lëndime të lehta

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Një cisternë me gaz ​​është rrokullisur në...

QMK: Nuk ka zjarre në ambient të hapur, 2.018 thirrje në numrin 122 në njëzet e katër orët e fundit

QMK: Nuk ka zjarre në ambient të hapur, 2.018 thirrje në numrin 122 në njëzet e katër orët e fundit

Shkup, 13 mars 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit nuk janë regjistruar zjarre në ambient të hapur, por...

QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

QMK-ja: Shtatë zjarre në ambient të hapur, apel për mirëmbajtjen e pastrimit të kanaleve kulluese

Shkup, 12 mars 2024 (MIA) - Shtatë zjarre në ambiente të hapura janë regjistruar në vend në 24 orët...

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

QMK: Katër zjarre në ambient të hapur në 24 orët e fundit, të mos digjet bimësi dhe të pastrohen kanalet

Shkup, 8 mars 2024 (MIA) - Qendra për menaxhim me kriza (QMK) ka bërë t...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR