• e mërkurë, 24 korrik 2024
Gerapetritis: Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë politikë, kemi mjete për presion shtesë në nivel dypalësh dhe ndërkombëtar

Gerapetritis: Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë politikë, kemi mjete për presion shtesë në nivel dypalësh dhe ndërkombëtar

Athinë, 22 korrik 2024 (MIA) - Nëse Maqedonia e Veriut vazhdon me këtë...

Gerapetritis: Kreu i ri politik dhe shtetëror i Maqedonisë së Veriut në mënyrë sistematike e shkelë Marrëveshjen e Prespës

Gerapetritis: Kreu i ri politik dhe shtetëror i Maqedonisë së Veriut në mënyrë sistematike e shkelë Marrëveshjen e Prespës

Athinë, 14 korrik 2024 (MIA) - Qëndrimin se "kreu shtetëror i Maqedonisë së Veriut në mënyrë si...

Shalenberg: Nuk duhet të ekzistojnë vështirësi dypalëshe shtesë të perspektivës së BE-së në Ballkanin Perëndimor dhe pres që Athina ta mbështesë këtë propozim

Shalenberg: Nuk duhet të ekzistojnë vështirësi dypalëshe shtesë të perspektivës së BE-së në Ballkanin Perëndimor dhe pres që Athina ta mbështesë këtë...

Athinë, 3 korrik 2024 (MIA) - Nuk duhet të ekzistojnë vështirësi dypalë...

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Micotakis: I paralajmërojmë fqinjët tanë verior- nuk e keni nisur mirë, ndaloni të bëni llogari pa hanxhiun

Athinë, 26 qershor 2024 (MIA) - Mesazh dhe paralajmërim për Shkupin dhe Tiranën dërgoi kryeministri...

Gerapetritis: Mospërdorimi i emrit kushtetues të Maqedonisë së Veriut  është shkelje e Marrëveshjes së Prespës

Gerapetritis: Mospërdorimi i emrit kushtetues të Maqedonisë së Veriut është shkelje e Marrëveshjes së Prespës

Bruksel, 24 qershor 2024 (MIA) - Liderët shtetërorë dhe politikë të Maqedonisë së Veriut kanë z...

Gerapetritis e përsëriti mbështetjen greke për perspektivën e BE-së të Ballkanit Perëndimor

Gerapetritis e përsëriti mbështetjen greke për perspektivën e BE-së të Ballkanit Perëndimor

Athinë, 21 qershor 2024 (MIA) - Rruga e Ballkanit Perëndimor është një rrugë njëkahëshe për në Evrop...

Takim Gerapetritis-Fidan në margjinat e Samitit të PBEJL-së në Shkup

Takim Gerapetritis-Fidan në margjinat e Samitit të PBEJL-së në Shkup

Athinë, 14 qershor 2024 (MIA) - Në margjinat e Samitit të Procesit për bashkëpunim në Evropën Juglin...

Gerapetritis nga Shkupi: Është e rëndësishme të garantohet rrjedha evropiane e vendeve të Ballkanit

Gerapetritis nga Shkupi: Është e rëndësishme të garantohet rrjedha evropiane e vendeve të Ballkanit

Athinë, 13 qershor 2024 (MIA) - Rruga drejt Evropës do të duhet të vazhdojë dhe Greqia do të je...

Gerapetritis nesër në Shkup për takimin ministror dhe samitit në kuadër të PBEJL-së

Gerapetritis nesër në Shkup për takimin ministror dhe samitit në kuadër të PBEJL-së

Athinë, 12 qershor 2024 (MIA) - Shefi i diplomacisë greke, Jorgos Gerapetritis nesër do të marr...

Gerapetritis në Nju Jork për kandidaturën e Greqisë për një anëtar jo të përhershëm të Këshillit të Sigurimit të KB-së

Gerapetritis në Nju Jork për kandidaturën e Greqisë për një anëtar jo të përhershëm të Këshillit të Sigurimit të KB-së

Athinë, 4 qershor (MIA) - Në kuadër të promovimit të kandidaturës greke për anëtare jo të përhe...

Gerapetritis: Greqia mbështet të drejtën ndërkombëtare dhe respekton marrëveshjen ndërkombëtare të ratifikuar, të njëjtën gjë kërkojmë edhe nga Maqedonia e Veriut

Gerapetritis: Greqia mbështet të drejtën ndërkombëtare dhe respekton marrëveshjen ndërkombëtare të ratifikuar, të njëjtën gjë kërkojmë edhe nga Maqedo...

Athinë, 2 qershor 2024 (MIA) – Respektimi i marrëveshjeve është parim themelor i së drejtës ndërkomb...

Gerapetritis: Marrëveshja e Prespës nuk parasheh ndryshim ose anulim të njëanshëm

Gerapetritis: Marrëveshja e Prespës nuk parasheh ndryshim ose anulim të njëanshëm

Athinë, 26 maj 2024 (MIA) - Marrëveshjen e Prespës do ta respektojmë dhe do të kujdesemi për respekt...

Gerapetritis: Qeveria greke reagoi shpejtë dhe e ndërkombëtarizoi çështjen pas inaugurimit të Siljanovskës

Gerapetritis: Qeveria greke reagoi shpejtë dhe e ndërkombëtarizoi çështjen pas inaugurimit të Siljanovskës

Athinë, 17 maj 2024 (MIA) - Qeveria greke reagoi me reflekse jashtëzakonisht të shpejta, vetëm disa...

Gerapetritis: Kërkojmë harmonizim me Marrëveshjen e Prespës, nuk është çështje e vetëvendosjes, por respektim i asaj që jemi marr vesh

Gerapetritis: Kërkojmë harmonizim me Marrëveshjen e Prespës, nuk është çështje e vetëvendosjes, por respektim i asaj që jemi marr vesh

Athinë, 14 maj 2024 (MIA) - Të gjithë e kuptojmë se udhëheqësia e re e Maqedonisë së Veriut mundet n...

Gerapetritis: BE perspektiva e Maqedonisë së Veriut kalon edhe përmes respektimin besnik të Marrëveshjes nga Prespa

Gerapetritis: BE perspektiva e Maqedonisë së Veriut kalon edhe përmes respektimin besnik të Marrëveshjes nga Prespa

Athinë, 12 maj 2024 (MIA) - Lidhur me Maqedoninë e Veriut, disa herë theksova se rruga e vendit drej...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR