• e enjte, 25 korrik 2024
Shtëpia e Bardhë vlerëson se deklaratat e Hamasit për armëpushim në Gazë nuk janë inkurajuese

Shtëpia e Bardhë vlerëson se deklaratat e Hamasit për armëpushim në Gazë nuk janë inkurajuese

Uashington, 10 prill 2024 (MIA) - Shtëpia e Bardhë sot kumtoi se deklaratat e Hamasit në lidhje me propozimin për arm...

Nikollovski: Po mbyllim një vit të suksesshëm, në bujqësi janë paguar 157  milionë euro

Nikollovski: Po mbyllim një vit të suksesshëm, në bujqësi janë paguar 157 milionë euro

Shkup, 28 dhjetor 2023 (MIA) - Deri nesër, për herë të parë në historinë e vendit, 40.000 fermerëve...

Nikollovski për MIA-n: Në vit zgjedhor duhet të ruhet klima e qëndrueshme ekonomike

Nikollovski për MIA-n: Në vit zgjedhor duhet të ruhet klima e qëndrueshme ekonomike

Prilep, 25 dhjetor 2023 (MIA) - Mbajtja e inflacionit në nivel të qëndrueshëm dhe politika ekspansio...

Vandelt: Sfidat me të cilat përballet Gjermania janë shansë e shkëlqyer për ekonominë vendore

Vandelt: Sfidat me të cilat përballet Gjermania janë shansë e shkëlqyer për ekonominë vendore

Shkup, 20 dhjetor 2023 (MIA) - Sfidat aktuale me të cilat po ballafaqohet ekonomia gjermane janë një...

Raporti i KE-së nga skriningu: Nivel i lartë i përputhshmërisë së statistikave  të Maqedonisë me legjislacionin evropian

Raporti i KE-së nga skriningu: Nivel i lartë i përputhshmërisë së statistikave të Maqedonisë me legjislacionin evropian

Shkup, 17 gusht 2023 (MIA) - Statistikat zyrtare të Republikës së Maqedonisë së Veriut kanë arritur...

Konferencë vjetore për vlerësim të Strategjisë nacionale për parandalim të korrupsionit dhe konfliktit të interesave (drejtpërdrejt)

Konferencë vjetore për vlerësim të Strategjisë nacionale për parandalim të korrupsionit dhe konfliktit të interesave (drejtpërdrejt)

Shkup, 5 prill 2023 (MIA) - Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsion...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR