• e mërkurë, 24 korrik 2024
МIА Paralajmërime МКD (PLT)

МIА Paralajmërime МКD (PLT)

17 korrik 2024 Shkup -  Kryetari i Kuvendit, Afrim gashi do të takohet...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD 6 ko...

Edhe nesër më  freskët me reshje të rrëmbyeshme lokale, nga e premtja temperaturat do të rriten

Edhe nesër më freskët me reshje të rrëmbyeshme lokale, nga e premtja temperaturat do të rriten

 Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Edhe nesër moti do të jetë me vranësira të ndryshueshme,  me...

Lëndohet rëndë një punëtor në

Lëndohet rëndë një punëtor në "Korridorin 8" privohet nga liria një shtetas turk

 Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Një person nga Balndolli i Vjetër  i Gostivarit është lënd...

Nga nesër reshje të shpeshta të rrëmbyeshme me erë të fortë dhe breshër

Nga nesër reshje të shpeshta të rrëmbyeshme me erë të fortë dhe breshër

 Shkup, 23 qershor 2024 (MIA)  - DPHM paralajmëron  se gjatë javës së ardhshme, kryes...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

19 qershor 2024 Shkup - Seancë komemorative me rastin e vdekjes së Stojan A...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

17 qershor 2024 Shkup -  Takimi pune për vendosjen e Eurokodeve për ko...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

16 qershor 2024 Burgenshtok - Fjalim i presidentes Gordana Siljanovska...

МIА Paralajmërime МКD

МIА Paralajmërime МКD

15 qershor 2024  Shku...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

14 qershor 2024  Shku...

MIA Paralajmërime MKD

MIA Paralajmërime MKD

13 qershor 2024  Shkup - Samit i shevafe të shteteve dhe qeverive të p...

Më shumë shi në Berovë

Më shumë shi në Berovë

Shkup, 20 maj 2024 (MIA)  -  Gjatë 24 orëve të kaluara më shumë shi ka rënë në Berovë, 14...

MIA Paralajmërime

MIA Paralajmërime

Shkup, 20 maj 2024 Shkup - Shënim i Ditës së bazës logjistike, në të cilën...

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të kohëpaskohshme të shiut, pasdite kushte për mot të ligë të shkurtër

Mot me vranësira të ndryshueshme me reshje të kohëpaskohshme të shiut, pasdite kushte për mot të ligë të shkurtër

 Shkup, 20 maj 2024 (MIA) -  Moti sot do të jetë me vranësira të ndryshueshme me reshje të...

Banka Popullore: Investimet e huaja direkte këtë vit janë rreth 3,6 për qind të PBB-së

Banka Popullore: Investimet e huaja direkte këtë vit janë rreth 3,6 për qind të PBB-së

Shkup, 13 maj 2024 (MIA) - Banka Popullore është e kujdesshme në projeksionet e saj sa i përket inve...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR