• e shtunë, 13 korrik 2024
MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

MPPS: Për të gjithë shfrytëzuesit e të drejtës së kompensimit për shkak të aftësisë së kufizuar është kryer pagesa pa marrë parasysh moshën

Shkup, 5 prill 2024 (MIA) - Pagesa e mbështetjes financiare kryhet në bazë të evidencës së shfr...

Nikollovski: Subvencionet paguhen në kohë, blegtorët nga sot do t'i kenë për vitin 2024

Nikollovski: Subvencionet paguhen në kohë, blegtorët nga sot do t'i kenë për vitin 2024

Shtip, 9 shkurt 2024 (MIA) - Blegtorët sot dhe nesër në llogaritë e tyre bankare do t'i kenë subvenc...

Janë paguar 203,3 milionë denarë mbështetje shtesë për 1955 ekonomi bujqësore për mollë të shitura

Janë paguar 203,3 milionë denarë mbështetje shtesë për 1955 ekonomi bujqësore për mollë të shitura

Shkup, 9 shkurt 2024 (MIA) - Agjencia për Mbështetje Financiare në Bujqësi dhe Zhvillim Rural ka pag...

Qeveria: Janë paguar bursat e nxënësve dhe të studentëve për vitin 2023-2024

Qeveria: Janë paguar bursat e nxënësve dhe të studentëve për vitin 2023-2024

Shkup, 5 shkurt 2024 (MIA) - Të gjitha bursat e nxënësve dhe studentëve janë paguar. Pagesa u r...

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave sociale dhe mbrojtjes së fëmijëve

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave sociale dhe mbrojtjes së fëmijëve

Shkup, 5 janar 2024 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) informon se sot ka fillua...

MBPEU: Është realizuar paradhënie e subvencioneve, janë paguar 752,1 milionë denarë për 54.055 fermerë

MBPEU: Është realizuar paradhënie e subvencioneve, janë paguar 752,1 milionë denarë për 54.055 fermerë

Shkup, 29 dhjetor 2023 (MIA) - Kemi përmbushur një fjalë tjetër të dhënë për fermerët. Është realizu...

Sviridenko: Është e mundur në Ukrainë të shtyhet pagesa e rrogave dhe pensioneve nëse nuk arrin ndihma nga jashtë

Sviridenko: Është e mundur në Ukrainë të shtyhet pagesa e rrogave dhe pensioneve nëse nuk arrin ndihma nga jashtë

Kiev, 27 dhjetor 2023 (MIA) - Qeveria ukrainase po përballet me mundësinë për ta shtyrë pagesën...

Trençeska: Të enjten do të paguhet transha e parë e pakos antikrizë, më 2 janar pagesa e pensioneve të rregullta

Trençeska: Të enjten do të paguhet transha e parë e pakos antikrizë, më 2 janar pagesa e pensioneve të rregullta

Shkup, 26 dhjetor 2023 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska sont...

Trençevska: Deri në fund të dhjetorit duhet të fillojë pagesa e pakos së re të masave antikrizë

Trençevska: Deri në fund të dhjetorit duhet të fillojë pagesa e pakos së re të masave antikrizë

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale Jovanka Trençevska pret që der...

MPPS: Në proces është pagesa e të drejtave sociale dhe mbrojtjes së fëmijëve

MPPS: Në proces është pagesa e të drejtave sociale dhe mbrojtjes së fëmijëve

Shkup, 5 dhjetor 2023 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njofton se sot ka fillu...

Vijon pagesa e ndihmave sociale dhe fëmijërore

Vijon pagesa e ndihmave sociale dhe fëmijërore

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Sociale informon se prej sot fillon page...

Nga dita e hënë fillon pagesa e mjeteve për subvencionimin e racionit për studentë

Nga dita e hënë fillon pagesa e mjeteve për subvencionimin e racionit për studentë

Shkup, 30 shtator 2023 (MIA) - Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) informon se studentët të cilë...

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve

MPPS: Vijon pagesa e të drejtave nga mbrojtja sociale dhe e fëmijëve

Shkup, 5 qershor 2023 (MIA) - Ministria e Punës dhe Politikës Soci...

MPPS: Pensionet të paguhen në fillim të muajit si para pandemisë

MPPS: Pensionet të paguhen në fillim të muajit si para pandemisë

 Shkup, 30 gusht 2023 (MIA) - Me pagesën e pensionit për muajin gusht kthehet mënyra e rregullt...

U janë paguar 88,6 milionë denarë 5.400 shfrytëzuesve për qumështin e prodhuar dhe dorëzuar

U janë paguar 88,6 milionë denarë 5.400 shfrytëzuesve për qumështin e prodhuar dhe dorëzuar

Shkup, 25 gusht 2023 (MIA) - Janë paguar 88,6 milionë denarë për 5.400 shfrytëzues për qumështi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR