• e hënë, 26 shkurt 2024
BE dhe Shtëpia e Bardhë e dënuan sulmin rus në rajonin e Hersonit

BE dhe Shtëpia e Bardhë e dënuan sulmin rus në rajonin e Hersonit

Kiev, 5 tetor 2023 (MIA) – Sulmi i sotëm rus me raketa në fshatin Hrozë, rajoni i Hersonit ku humbën...

Grubi: Nuk e di se kujt i pengon të ketë më shumë kontroll ndaj bastoreve dhe kazinove

Grubi: Nuk e di se kujt i pengon të ketë më shumë kontroll ndaj bastoreve dhe kazinove

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Unë jam vetëm nënkryetar i parë i Qeverisë që e zëvendëson kryeministrin...

Xhaferi: Kryetari i Kuvendit mund ta ndërpresë seancën nëse nuk ka kuorum ose nëse vlerëson se duhet të ndërpritet

Xhaferi: Kryetari i Kuvendit mund ta ndërpresë seancën nëse nuk ka kuorum ose nëse vlerëson se duhet të ndërpritet

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Sipas nenit 81, kryetari i Kuvendit mund ta ndërpresë seancën nëse nuk k...

Grubi: Tani për tani, mbetemi në qëndrimin për 100 ditë kryeministër shqiptar, vetëm nëse VMRO-DPMNE nuk i voton ndryshimet kushtetuese

Grubi: Tani për tani, mbetemi në qëndrimin për 100 ditë kryeministër shqiptar, vetëm nëse VMRO-DPMNE nuk i voton ndryshimet kushtetuese

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Nëse nuk miratohen ndryshimet kushtetuese, zgjedhjet parlamentare do të...

Obligimet e ndërmarra do të duhet t'i plotësojmë, gjithçka tjetër është mashtrim për qytetarët, porositi Kovaçevski

Obligimet e ndërmarra do të duhet t'i plotësojmë, gjithçka tjetër është mashtrim për qytetarët, porositi Kovaçevski

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Duhet ta dimë se në rrugën tonë eurointegru...

Mishel: Bisedime mes Azerbajxhanit dhe Armenisë në Bruksel deri në fund të tetorit

Mishel: Bisedime mes Azerbajxhanit dhe Armenisë në Bruksel deri në fund të tetorit

Granada. 5 tetor 2023 (MIA) - Kryetari i Këshillit Evropian, Sharll Mishel sot deklaroi se i ka...

Kovaçevski: Kosova dhe Serbia t'i bëjnë hapat e vërtetë për stabilitet të tërë rajonit

Kovaçevski: Kosova dhe Serbia t'i bëjnë hapat e vërtetë për stabilitet të tërë rajonit

Granadë, 5 tetor 2023 (MIA) - Këtu jemi për të krijuar, e jo për të shk...

Kovaçevski: Ka sinjale pozitive dhe dispozita pozitive për anëtarësimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE

Kovaçevski: Ka sinjale pozitive dhe dispozita pozitive për anëtarësimin e vendeve të Ballkanit Perëndimor në BE

Granadë, 5 tetor 2023 (MIA) - Maqedonia e Veriut sipas mendimit tim, megjithatë edhe sipas vlerësime...

I dëmtuari Mesi thirret në përfaqësuesen e Argjentines

I dëmtuari Mesi thirret në përfaqësuesen e Argjentines

Buenos Aires, 5 tetor 2023 (MIA) - Kapiteni Lionel Mesi u gjet në listën të cilën Argjentina e...

Kovaçevski: Çështja rreth zgjedhjeve tashmë është absolvuar, ato do të jenë në terminin e tyre të rregullt

Kovaçevski: Çështja rreth zgjedhjeve tashmë është absolvuar, ato do të jenë në terminin e tyre të rregullt

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski thekso...

Putin: Ukraina në kundërsulm humbi mbi 90,000 ushtarë 

Putin: Ukraina në kundërsulm humbi mbi 90,000 ushtarë 

Moskë, 5 tetor 2023 (MIA) - Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin sot deklaroi se Ukraina që nga...

Takimi Kovaçevski - Varadkar: Maqedonia e Veriut duhet sa më shpejt t'i ndjejë përfitimet e anëtarësimit në BE

Takimi Kovaçevski - Varadkar: Maqedonia e Veriut duhet sa më shpejt t'i ndjejë përfitimet e anëtarësimit në BE

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Marrëdhëniet miqësore mes dy vendeve, të cilat janë pa çështje të h...

Ristiq: Serbët e Kosovës duhet të refuzojnë autoritetet në Beograd të cilën i tradhtuan

Ristiq: Serbët e Kosovës duhet të refuzojnë autoritetet në Beograd të cilën i tradhtuan

Prishtinë, 4 tetor 2023 (MIA) - Përfaqësuesi i Lëvizjes Kombëtare të sapoformuar të Serbisë për Koso...

Fakulteti i Bujqësisë dhe Bioteknologjisë i Universitetit të Tetovës e forcon bashkëpunimin me disa institucione nga Republika e Turqisë

Fakulteti i Bujqësisë dhe Bioteknologjisë i Universitetit të Tetovës e forcon bashkëpunimin me disa institucione nga Republika e Turqisë

Tetovë, 5 tetor 2023 (MIA) - Një delegacion nga Republika e Turqisë është pritur sot në Universiteti...

Takim Kovaçevski - Sançez: Spanja qëndron fuqishëm prapa Maqedonisë së Veriut për anëtarësimin në BE

Takim Kovaçevski - Sançez: Spanja qëndron fuqishëm prapa Maqedonisë së Veriut për anëtarësimin në BE

Shkup, 5 tetor 2023 (MIA) - Në margjina të Samitit të Komunitetit politik evropian, kryeministr...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR