• e shtunë, 22 qershor 2024
Gjashtë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Prespës

Gjashtë vjet nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Prespës

Athinë, 17 qershor 2024 (MIA) – Pikërisht gjashtë vjet më parë, më 17 qershor të vitit 2018, në fsha...

Shpërthim dhe zjarr në një fabrikë në pjesën veriore të Athinës, po përhapet tym i rrezikshëm

Shpërthim dhe zjarr në një fabrikë në pjesën veriore të Athinës, po përhapet tym i rrezikshëm

Athinë, 12 qershor 2024 (MIA) - Një zjarr i madh, i paraprirë nga eksplodime, ka shpërthyer në një f...

Greqia zgjedh sot 21 përfaqësues për Parlamentin Evropian

Greqia zgjedh sot 21 përfaqësues për Parlamentin Evropian

Athinë, 9 qershor 2024 (MIA) – Në mesin e 1168 kandidatëve nga 31 parti, pak më pak se dhjetë milion...

Marrëveshja e Prespës gjatë fushatës zgjedhore në Greqi për zgjedhjet evropiane

Marrëveshja e Prespës gjatë fushatës zgjedhore në Greqi për zgjedhjet evropiane

Athinë, 8 qershor 2024 (MIA) – Ndryshe nga zgjedhjet parlamentare të vitit të kaluar në Greqi, kur M...

Marinakisi: Marrëveshja e Prespës nuk hyri në agjendën parazgjedhore me vendim të qeverisë greke

Marinakisi: Marrëveshja e Prespës nuk hyri në agjendën parazgjedhore me vendim të qeverisë greke

 Athinë, 27 maj 2024 (MIA)  - Marrëveshja e Prespës nuk ka hyrë në agjendën parazgjedhore...

Marrëdhëniet midis Shkupit dhe Athinës edhe sot në fokus të botimeve javore të gazetave greke

Marrëdhëniet midis Shkupit dhe Athinës edhe sot në fokus të botimeve javore të gazetave greke

 Athinë, 26 maj 2024 (MIA)  - "Letra e Blinkenit mbeti në sirtar",  "Maratona diploma...

Famelos: Ratifikimi i memorandumeve do ta avanconte bashkëpunimin

Famelos: Ratifikimi i memorandumeve do ta avanconte bashkëpunimin

Athinë, 24 maj 2024 (MIA) - Vendi duhet ta thellojë Marrëveshjen e Prespës, sepse ajo u shërben inte...

Micotakis: Miqtë në Maqedoninë e Veriut  të kuptojnë se ka përfunduar periudha parazgjedhore dhe ta respektojnë marrëveshjen

Micotakis: Miqtë në Maqedoninë e Veriut të kuptojnë se ka përfunduar periudha parazgjedhore dhe ta respektojnë marrëveshjen "në qoftë se ende ju inte...

Athinë, 22 maj 2024 (MIA) - Mendoj se miqtë tanë në Maqedoninë e Veriut duhet të kuptojnë se ka prëf...

Kryetari i një partie greke nga foltorja parlamentare e grisi Marrëveshjen e Prespës

Kryetari i një partie greke nga foltorja parlamentare e grisi Marrëveshjen e Prespës

Athinë, 15 maj 2024 (MIA) – Kjo është Marrëveshja e Prespës. Nëse do të kishte një qeveri greke të b...

MPJ-ja greke reagon ndaj vendimit të Turqisë që manastiri Hora të funksionojë si xhami

MPJ-ja greke reagon ndaj vendimit të Turqisë që manastiri Hora të funksionojë si xhami

Athinë, 7 maj 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Jashtme e Greqisë përmes në kumtese ka reaguar për...

Në vitin 2023 Greqinë e kanë vizituar  mbi një milion turistë nga Maqedonia e Veriut

Në vitin 2023 Greqinë e kanë vizituar mbi një milion turistë nga Maqedonia e Veriut

 Athinë, 7 maj 2024 (MIA)  - Vitin e kaluar Greqinë e kanë vizituar 1.128.000 turistë nga...

Huthët sulmuan një anije mallrash në pronësi greke

Huthët sulmuan një anije mallrash në pronësi greke

Athinë, 30 prill 2024 (MIA) – Një anije mallrash në pronësi greke, e cila lundronte nën flamurin e M...

Gerapetritis: Marrëveshja e Prespës paraqet kusht për procesin para-aderues të Maqedonisë së Veriut në BE

Gerapetritis: Marrëveshja e Prespës paraqet kusht për procesin para-aderues të Maqedonisë së Veriut në BE

Athinë, 25 prill 2024 (MIA) - Marrëveshja e Prespës paraqet kusht...

Mediat greke për rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale

Mediat greke për rrethin e parë të zgjedhjeve presidenciale

Athinë, 24 prill 2024 (MIA) - "Zgjedhje presidenciale në Maqedoninë e V...

Greqia përfshihet nga pluhuri i Saharasë, më e theksuar në pjesën jugore të Peloponezit

Greqia përfshihet nga pluhuri i Saharasë, më e theksuar në pjesën jugore të Peloponezit

Athinë, 23 prill 2024 (MIA) - Pluhuri nga Saharaja e ka përfshirë sot Greqinë, ndërsa dukuria ka qen...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR