• e mërkurë, 24 korrik 2024
Gjendja e krizës me zjarret nesër do të shqyrtohet  në një seancë të Komitetit Drejtues

Gjendja e krizës me zjarret nesër do të shqyrtohet në një seancë të Komitetit Drejtues

 Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Gjendja e krizës me zjarret në ambiente të hapura që përfshinë d...

Vatër e madhe zjarri  në malin Serta - një numër i madh i pjesëtarëve të ARM-së, MPB-së dhe DMSH-së  veprojnë në shuarjen e zjarrit

Vatër e madhe zjarri në malin Serta - një numër i madh i pjesëtarëve të ARM-së, MPB-së dhe DMSH-së veprojnë në shuarjen e zjarrit

 Shkup, 21 korrik 2024 (MIA) - Në territorin e shtetit ka nëntë zjarre aktive  në pyje dhe...

Janë aktive 12 zjarre, gjatë 24 orëve janë regjistruar gjithsej 35 zjarre në ambiente të hapura

Janë aktive 12 zjarre, gjatë 24 orëve janë regjistruar gjithsej 35 zjarre në ambiente të hapura

 Shkup, 20 korrik 2024 (MIA) - Në territorin e shtetit, sipas informacioneve të mëngjesit të Qe...

Nëntë zjarre të ambiente të hapura në 24 orët e fundit

Nëntë zjarre të ambiente të hapura në 24 orët e fundit

 Shkup, 5 korrik 2024 (MIA) - Nëntë zjarre në ambiente të hapura janë evidentuar në 24 orët e f...

QMK: Një familje e ngujuar në një shtëpi të vërshuar në fshatin Siriçinë

QMK: Një familje e ngujuar në një shtëpi të vërshuar në fshatin Siriçinë

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Në një shtëpi të vërshuar në fshatin Siriçinë, komuna e Jegunocë...

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

QMK: Gjatë 24 orëve 12 zjarre në ambient të hapur, katër janë ende aktive

Shkup, 23 qershor 2024 (MIA) - Gjatë 24 orëve të fundit në Numrin e vetëm për raste urgjente 112 në...

Rasti i parë i kafshimit nga gjarpri, kompetentët bëjnë thirrje për kujdes gjatë verës

Rasti i parë i kafshimit nga gjarpri, kompetentët bëjnë thirrje për kujdes gjatë verës

Shkup, 21 qershor 2024 (MIA) - Ndihma e shpejtë mjekësore në Shkup e evidentoi rastin e parë të...

Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

 Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Deklarata për media pas takimit koordinues për rrezikun e murit...

QMK apelon që pasdite për kujdes për shkak të paqëndrueshmërisë lokale, shiut të rrëmbyeshëm, shkarkimeve të forta elektrike dhe erës së fortë

QMK apelon që pasdite për kujdes për shkak të paqëndrueshmërisë lokale, shiut të rrëmbyeshëm, shkarkimeve të forta elektrike dhe erës së fortë

 Shkup, 9 maj 2024 (MIA) - Meteorologët paralajmëruan se sot, veçanërisht pasdite, do të ketë p...

QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

QMK: Tre zjarre në qiell të hapur, apel për kujdes për shkak të jostabilitetit meteorologjik

Shkup, 2 maj 2024 (MIA) - Tre zjarre në qiell të hapur janë evidentuar në 24 orët e kaluara, informo...

Digjet Salla Universale në Shkup

Digjet Salla Universale në Shkup

 Shkup, 9 prill 2024 (MIA)   -  Zjarr ka shpërthyer mëngjesin e sotëm në Sallën Unive...

QMK: Janë gjetur çiklistët e humbur në Bellasicë

QMK: Janë gjetur çiklistët e humbur në Bellasicë

Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Janë gjetur dy çiklistët që u humbën dje në malin Bellasicë, diku mbi fs...

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

QMK: Nëntë zjarre të ambient të hapur, dy janë ende aktive

 Shkup, 8 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit ka pasur nëntë zjarre në ambient të hapur, dy...

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

QMK: 16 zjarre në ambient të hapur, gjashtë janë ende aktive

Shkup, 2 prill 2024 (MIA) - Në 24 orët e fundit janë regjistruar 16 zja...

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

Lokalizohet zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës

 Shkup, 31 mars 2024 (MIA) - Zjarri mbi fshatin Veshallë të Tetovës është izoluar plotësisht, n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR