• вторник, 25 јуни 2024
До 15 часот во Велес излезеноста 38,93 отсто, во Чашка 37, а во Градско 41,64

До 15 часот во Велес излезеноста 38,93 отсто, во Чашка 37, а во Градско 41,64

Велес, 24 Април 2024 (МИА) - До 15 часот на 84 избирачки места во Велес и велешко од 44.858 избирачи...

Image

Остани поврзан