• четврток, 30 мај 2024
Јулија Навални им се заблагодари на Русите кои се збогуваа со нејзиниот сопруг

Јулија Навални им се заблагодари на Русите кои се збогуваа со нејзиниот сопруг

Москва, 5 март 2024 (МИА) - Сопругата на починатиот критичар на Кремљ Алексеј Навални им се заблагод...

Јулија Навални в среда ќе зборува пред европратениците во Стразбур

Јулија Навални в среда ќе зборува пред европратениците во Стразбур

Стразбур, 22 февруари 2024 (МИА) - Јулија Навални, сопругата на починатиот руски опозициски лидер Ал...

Јулија Навални зборува пред Советот за надворешни работи на ЕУ

Јулија Навални зборува пред Советот за надворешни работи на ЕУ

Брисел, 19 февруари 2024 (МИА) - Сопругата на покојниот руски опозициски лидер Алексеј Навални, Јули...

Сопругата на Навални вети дека ќе ја продолжи борбата на нејзиниот сопруг, го обвинува Путин за неговата смрт

Сопругата на Навални вети дека ќе ја продолжи борбата на нејзиниот сопруг, го обвинува Путин за неговата смрт

Варшава, 19 февруари 2024 (МИА) - Вдовицата на рускиот опозициски лидер...

Image

Остани поврзан