• недела, 26 мај 2024
Почна втората фаза од поплочувањето на улиците во штипската стара населба  Ново Село

Почна втората фаза од поплочувањето на улиците во штипската стара населба  Ново Село

Штип, 28 март 2024 (МИА) - Штипско Ново Село си го враќа автентичниот изглед со поплучување на улици...

Во штипско Ново Село улиците се реконструираат во автентичен стил

Во штипско Ново Село улиците се реконструираат во автентичен стил

Штип, 26 февруари 2024 (МИА) - Дел од улиците во штипско Ново Село веќе се поплочуваат во автентичен...

Се уредува вливот на река Отиња во река Брегалница кај штипско Ново Село

Се уредува вливот на река Отиња во река Брегалница кај штипско Ново Село

Штип, 29 декември 2023 (МИА) - Градежните активности на инфраструктурни проекти за оваа година  ...

Во штипско Ново Село почна автентичното поплочување на улицата „Крсте Мисирков“

Во штипско Ново Село почна автентичното поплочување на улицата „Крсте Мисирков“

Штип, 27 јули 2023 (МИА) - Во историската  населба Ново Село во Штип почна поплочување со камен...

Image

Остани поврзан