• среда, 17 јули 2024
Анкета за примената на Законот за употреба на јазиците во органите на државната власт

Анкета за примената на Законот за употреба на јазиците во органите на државната власт

Скопје, 17 мај 2024 (МИА) - Агенцијата за примена на јазикот на Република Северна Македонија во сора...

Image

Остани поврзан