• среда, 22 мај 2024
Кубраков: Украина нема да ја затвори границата со Полска

Кубраков: Украина нема да ја затвори границата со Полска

Киев, 28 февруари 2024 (МИА) - Украина нема да ја затвори границата со Полска и не учествувала во ни...

Кубраков: Брод со жито го напушти украинското пристаниште Черноморск

Кубраков: Брод со жито го напушти украинското пристаниште Черноморск

Киев, 19 септември 2023 (МИА) - Брод со жито го напушти украинското пристаниште Черноморск на Црното...

Кубраков: Товарен брод со жито го напушти пристаништето Одеса по нов коридор по Црно Море, прв од 16 јули

Кубраков: Товарен брод со жито го напушти пристаништето Одеса по нов коридор по Црно Море, прв од 16 јули

Киев, 16 август 2023 (МИА) - Товарниот брод „Јозеф Шулте“ денеска го напушти украинското пристаниште...

Image

Остани поврзан