• среда, 17 јули 2024
Трет студентски конгрес на општа медицина во Штип

Трет студентски конгрес на општа медицина во Штип

Скопје, 16 мај 2024 (МИА) - Студентите на Факултетот за медицински науки при Универзитетот „Гоце Дел...

Image

Остани поврзан