• среда, 17 јули 2024
Бездомните кучиња фокус на средбата меѓу Ѓорѓиевски и претставници на Ветеринарната комора

Бездомните кучиња фокус на средбата меѓу Ѓорѓиевски и претставници на Ветеринарната комора

Скопје, 9 јуни 2024 (МИА) - Претседателот на ЗЕЛС, Орце Ѓорѓиевски со претседателката на Советот на...

Ѓорѓиевски: Успешните сообраќајни решенија од Сараево можат да бидат пресликани во јавниот превоз во Скопје и другите општини

Ѓорѓиевски: Успешните сообраќајни решенија од Сараево можат да бидат пресликани во јавниот превоз во Скопје и другите општини

Скопје, 8 јуни 2024 Во рамки својата посета на Сараево, каде Претседателот на ЗЕЛС, Орце Ѓор...

Ѓорѓиевски: Со паметни и флексибилни транспортни решенија, до зелена транзиција и транспорт

Ѓорѓиевски: Со паметни и флексибилни транспортни решенија, до зелена транзиција и транспорт

Скопје, 7 јуни 2024 (МИА) - Претседателот на ЗЕЛС, Орце Ѓорѓиевски денеска се обрати на меѓународнио...

Средба Ѓорѓиевски - Гeрасимовски: За модерни општини и град Скопје e клучен безусловен рамномерен регионален развој

Средба Ѓорѓиевски - Гeрасимовски: За модерни општини и град Скопје e клучен безусловен рамномерен регионален развој

Скопје, 30 мај 2024 (МИА) - За модерни општини и град Скопје клучен е рамномерен регионален развој и...

Ѓорѓиевски: ФК “Вардар” мора да постои - обезбедена поддршка за баражот

Ѓорѓиевски: ФК “Вардар” мора да постои - обезбедена поддршка за баражот

Скопје, 21 мај 2024 - За ФК “Вардар” пред најважниот натпревар оваа сезона, е обезбедена финансиска...

Ѓорѓиевски: Пинтија за првпат добива затворен спортски објект

Ѓорѓиевски: Пинтија за првпат добива затворен спортски објект

Скопје, 13 декември 2023 (МИА) - За првпат населбата Пинтија добива затворена спортска сала. Ученици...

Ѓорѓиевски: Владата спроведува партиски реваншизам кон општините во минатите две години 

Ѓорѓиевски: Владата спроведува партиски реваншизам кон општините во минатите две години 

Скопје, 6 декември 2023 (МИА) - Нема општина со проблем во плаќањето ел...

Со најава за проширување и реконструкција на дел од градинката  „Пеперутка 1“ во Драчево Ѓорѓиевски го честита Светскиот ден на децата

Со најава за проширување и реконструкција на дел од градинката „Пеперутка 1“ во Драчево Ѓорѓиевски го честита Светскиот ден на децата

Скопје, 20 ноември 2023 (МИА) - Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓие...

Каевски: Бројни се нереализираните ветувања на градоначалникот на Кисела Вода Ѓорѓиевски пред граѓаните

Каевски: Бројни се нереализираните ветувања на градоначалникот на Кисела Вода Ѓорѓиевски пред граѓаните

Скопје, 5 ноември 2023 (МИА) - Портпаролот на СДСМ и пратеник Дарко Каевски на дене...

Во Општина Кисела Вода одбележан Денот на Шопен

Во Општина Кисела Вода одбележан Денот на Шопен

Скопје, 17 октомври 2023 (МИА) - Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски и полскиот...

Ѓорѓиевски: Населбата 11 Октомври Бараки целосно го менува ликот

Ѓорѓиевски: Населбата 11 Октомври Бараки целосно го менува ликот

Скопје, 9 октомври 2023 (МИА) - Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски и претседате...

Мицкоски: 10 милиони евра годишно ќе добива Општина Кисела Вода за реализација на проекти

Мицкоски: 10 милиони евра годишно ќе добива Општина Кисела Вода за реализација на проекти

Скопје, 5 октомври 2023 (МИА) - Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска при посетата...

Градоначалникот на Кисела Вода учествуваше на настан организиран од Здружението за акција против насилство и трговија со луѓе

Градоначалникот на Кисела Вода учествуваше на настан организиран од Здружението за акција против насилство и трговија со луѓе

Скопје, 4 септември 2023 (МИА) - Градоначалникот Орце Ѓорѓиевски денес беше дел од настанот организи...

Градоначалникот Ѓорѓиевски на дружба со децата кои бесплатно летуваат во Охрид

Градоначалникот Ѓорѓиевски на дружба со децата кои бесплатно летуваат во Охрид

Скопје, 18 август 2023 ( МИА) -   Градоначалникот на Општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски...

Општина Кисела Вода го празнува патрониот празник Ѓурѓовден

Општина Кисела Вода го празнува патрониот празник Ѓурѓовден

Скопје, 6 мај 2023 (МИА) - Со забавни и разновидни содржини за сите генерации, Општина Кисела Вода д...

Image

Остани поврзан