• недела, 14 јули 2024
Најмногу дожд наврнал во Охрид

Најмногу дожд наврнал во Охрид

Скопје, 2 јули 2024 (МИА) - Изминатите девет часа најмногу дожд наврнал во Охрид, 11 литри на метар...

Истражување:  Во 2023 година најмногу вооружени конфликти од крајот на Втората светска војна

Истражување: Во 2023 година најмногу вооружени конфликти од крајот на Втората светска војна

Осло, 10 јуни 2024 (МИА) - Во светот во 2023 година се случиле повеќе вооружени конфликти од која би...

Најмногу дожд во Охрид во изминатите 24 часа

Најмногу дожд во Охрид во изминатите 24 часа

Скопје, 19 мај 2024 (МИА) - Најмногу дожд во изминатите 24 часа наврнал во Охрид, 38 литри на метар...

Најмногу дожд на Попова Шапка во изминатите 24 часа

Најмногу дожд на Попова Шапка во изминатите 24 часа

Скопје, 10 мај 2024 (МИА) - Најмногу дожд во изминатите 24 часа наврнал на Попова Шапка, каде според...

Британците проценуваат дека во февруари загинаа најмногу руски војници од почетокот на војната во Украина

Британците проценуваат дека во февруари загинаа најмногу руски војници од почетокот на војната во Украина

Лондон, 3 март 2024 (МИА) – Во февруари дневно се убиени или повредени најмногу руски војници од поч...

УХМР: Најмногу дожд во изминатото деноноќие во Маврови Анови, и денеска поројни дождови и грмотевици

УХМР: Најмногу дожд во изминатото деноноќие во Маврови Анови, и денеска поројни дождови и грмотевици

Скопје, 4 ноември 2023 (МИА) – Во изминатите 24 часа најмногу дожд - 87 литри на квадратен метар нав...

Image

Остани поврзан