• четврток, 30 мај 2024
„Мала изложба за мечтаење“  на Дарко Алексовски во Загреб

„Мала изложба за мечтаење“ на Дарко Алексовски во Загреб

Скопје, 1 март 2024 (МИА) - Во поп-ап галеријата „Гаража Камба“ во Загреб вечер ќе биде отворена „Ма...

Image

Остани поврзан